Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری قزوین گفت: منابع درآمدی غیر واقعی و سلیقه ای موجب تضعیف جایگاه و عملکرد شوراها می شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ مصطفی صالحی مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری قزوین با حضور در جلسه شورای اسلامی شهرهای تابعه شهرستان تاکستان ضمن تاکید بر اهمیت بودجه در شهرداری ها گفت: بودجه شهرداری باید در بردارنده برنامه دستیابی به اهداف آن به همراه پیش بینی مالی مورد نیاز تعیین شده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ارتقا و بهبود  ایمنی و آمادگی شهرها در برابر خطرات ناشی از بحران های طبیعی از جمله شیوع و همه گیری ویروس کرونا یک الزام در شرایط کنونی است که شهرداران و شوراها باید نسبت به آن جدی باشند

صالحی تصریح کرد: در بودجه سال ۱۴۰۰ ، شهرداری ها با توجه به شرایط موجود و در راستای کاهش آسیب های اجتماعی، الزامات و اولویت های بودجه را تدوین کنند.

وی بر نقش و مسئولیت مهم و اساسی مدیریت شهری در ارائه خدمات پایدار و با کیفیت به شهروندان تاکید کرد و افزود: اصلاح فرآیندها و بهبود روش ها، کاهش هزینه اداره شهر، توجه به عدالت در توزیع منابع و توجه به مناطق و محلات کمتر توسعه یافته، نقش زیادی در نگهداشت شهر و تامین نیازهای شهروندان دارد.

مدیرکل دفتر شهری استانداری قزوین یادآورشد: جهت دهی به منابع برای تکمیل پروژه های نیمه تمام شهری اولویت دار از موارد مهم در تهیه و تنظیم بودجه سال آتی است و باید بر اساس سیاست های اسناد بالا دستی، راهبردها و مقتضیات محلی تدوین شود.

وی گفت: عملکرد دوره پنجم شوراها، باید مورد بررسی قرار گیرد و در این راستا افزایش درآمدهای پایدار و بهره وری از آن همچنین مردم محوری بودجه در سال آتی باید در اولویت قرار گیرد و با توجه به وضعیت مالی شهرداری ها و افزایش هزینه ها در سالهای اخیر، مدیران شهری و اعضای شورای اسلامی شهرها لازم است تمام تلاش خود را در جهت خدمات رسانی مطلوب معطوف کنند و انسجام، همدلی و همراهی خود را در این راستا نشان دهند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مصطفی صالحی مدیرکل شهری استانداری قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۱۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیرین ۹۷ درصد از منابع مالی دانشگاه تهران را تأمین کردند

رئیس دانشگاه تهران گفت: خیرین ۳۰۰ میلیارد تومان به این دانشگاه کمک کردند که از این میان ۹۷ درصد منابع مالی دانشگاه توسط ۳ درصد از این حامیان صورت گرفته است.

به گزارش مشرق، سیدمحمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگاران، به نقش خیرین و واقفین این دانشگاه اشاره کرد و گفت: امسال هم با هدف ترویج فرهنگ ارزشمند وقف و نیکوکاری از خیرین و واقفین نیک‌اندیش دانشگاه در راستای توسعه فرهنگ نیکوکاری و اعتلای دانشگاه تهران تجلیل کردیم.

وی افزود: سهم خیرین در بودجه دانشگاه‌ها بسیار ناچیز است. اگر به دانشگاه‌های مطرح دنیا نگاه کنید می‌بینید بخش عمده‌ای از منابع مالی آنها از طریق کمک خیرین و موقفه‌هایی که دارند اداره می‌شود. از ابتدای تأسیس دانشگاه تهران هم افرادی با انگیزه‌های مختلفی به این دانشگاه کمک کردند و بعد از ورود تمدن اسلامی در کشور انگیزه‌های دینی هم به آن اضافه شد و با ظرفیت‌هایی که از نظر فرهنگی و آموزه‌های دینی و فرهیختگی که مردم دارند این کمک‌ها همچنان پابرجاست.

مقیمی گفت: در مجموع امسال ۳۰۰ میلیارد تومان به دانشگاه کمک مالی شده که با مشارکت ۱۲۰۰ نفر از حامیان خیر حاصل شده است. البته وقتی میزان سهم این افراد را آنالیز می‌کنیم می‌بینیم تقریباً ۳ درصد خیرین و واقفین ما ۹۷ درصد منابع مالی دانشگاه را تامین می‌کنند.

رئیس دانشگاه تهران اضافه کرد: ۳۰۰ میلیارد تومانی که خیرین کمک کردند از سهم بودجه عمومی دانشگاه در سال گذشته و درآمد اختصاصی دانشگاه حدود ۳ هزار میلیارد تومان بودجه دانشگاه تهران بوده بوده و اگر نگاه کنیم می‌بینیم این مبلغ ۱۰ درصد بودجه اختصاصی دانشگاه را شکل می‌دهد و با ظرفیت‌هایی که داریم هنوز جا برای توسعه وجود دارد.

وی یادآور شد: امسال که سال نکوداشت ۱۷۵۷ آموزش عالی در دنیا است تلاش می‌کنیم بتوانیم این سهم و مشارکت را از نظر کمی و کیفی ارتقا دهیم.
مقیمی افزود: مطلوب ما این است بودجه دولتی در اتکای دانشگاه به صفر برسد.

آن زمان است که دانشگاه می‌تواند استقلال اداری مالی داشته باشد و تا زمانی که به بودجه دولتی متصل باشیم قاعدتاً نمی‌توانیم نقش کارآفرین بودن‌مان را ایفا کنیم.رئیس دانشگاه تهران عنوان کرد: یکی از ویژگی‌های دانشگاه کارآفرین این است که از بودجه عمومی دولت منفصل باشد و به بودجه دولتی وابسته نباشد. قاعدتاً باید به گونه‌ای پیش برویم که در چشم‌ انداز ۱۰ سال آینده سهم اتکای دانشگاه به بودجه دولت بیش از ۵۰ درصد نباشد و ۵۰ درصد دیگر نیز از محل درآمدهای اختصاصی، کمک خیرین و موقوفه‌های دانشگاه و فعالیت‌های کارآفرینانه حاصل شود.

وی افزود: مطلوب این است که اتکای بودجه نهاد علم و دانشگاه به دولت به صفر برسد ولی این قطعاً نیاز به زمان دارد و تلاش داریم در بلند مدت بتوانیم سهم خیرین را از کل بودجه دانشگاه ارتقا دهیم و با توجه به این ظرفیت و شور و شوقی که در خیرین وجود دارد قطعاً این هدف دور از دسترس نیست و قابلیت دسترسی دارد.

دیگر خبرها

  • خیرین ۹۷ درصد از منابع مالی دانشگاه تهران را تأمین کردند
  • معلمان وظیفه خطیر جهاد تبیین را برعهده دارند
  • بخشی از بدهی‌های بانکی شهرداری تهران با مولدسازی تسویه شد
  • تسویه ۲۰ همتی با بانک‌ها از طریق واریز و برداشت/ کارنامه موفق مدیریت شهری در اداره پایتخت
  • واکنش شهرداری به ادعای «قطع درختان و ساخت و ساز در سرخه حصار»
  • شوراهای اسلامی تجلی حضور مردم در حکمرانی هستند
  • استاندار اصفهان: امسال باید سال امیدآفرینی در استان باشد
  • شهرداری قزوین به مطالبه شورا برای ساماندهی معابر شهری توجه کند
  • ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود